Openbaar primair onderwijs Hoeksche Waard Onderdeel van Acis

algemene header afbeelding

Obs De Meerwaarde is weer de allerbeste

Op maandag 21 januari 2019 ontvingen 22 scholen in het primair onderwijs op feestelijke wijze het predicaat Excellente School 2018. Eén van die scholen is obs De Meerwaarde in Strijen. Deze school ontving het predicaat, dat drie jaar geldig is, zelfs voor de tweede keer.

De jury was van mening dat de Strijense school de zorg en de kwaliteit van het onderwijs zo heeft georganiseerd dat het predicaat Excellente School volkomen terecht is.

Een excellente school is een goede school maar wel één die zich onderscheidt van andere goede scholen door uit te blinken op een bepaald gebied en dat ook uitdraagt. Het gebied waarop De Meerwaarde excelleert is het uitdragen naar de maatschappij van de waarden aardig, netjes en rustig, die binnen de school gelden. De school stopt veel energie en tijd in overleg met verenigingen en organisaties in het dorp, want: ‘Een mooie wereld maak je samen.

Het resultaat is dat steeds meer instellingen zich aansluiten bij het gedachtegoed van de school en dat dit ook daar zichtbaar is.

Meer info over de school: www.obsdemeerwaarde.nl.

Agenda

Er zijn nog geen agenda items.