Openbaar primair onderwijs Hoeksche Waard

algemene header afbeelding

Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC) wordt De Hoeksche School Kinderopvang »

Op 1 november wijzigt de Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC) in De Hoeksche School Kinderopvang.

Na meer dan 25 jaar professionele kinderopvang te hebben verzorgd in de voormalige gemeente Cromstrijen zijn we de afgelopen jaren uitgegroeid tot een regionale stichting in de Hoeksche Waard. Samen met De Hoeksche School Onderwijs verzorgen we opvang en onderwijs voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar.

We kijken vol trots terug naar alle herinneringen van de Stichting Kinderopvang Cromstrijen (SKOC). We zullen onze ervaringen uit het verleden gebruiken om met veel plezier en passie verder te gaan in De Hoeksche School Kinderopvang om kinderen de ‘mooiste tijd van hun leven’ te bezorgen.

Ter gelegenheid van de naamswijziging van onze stichting krijgen onze klanten een traktatiegidsje aangeboden met leuke en gezonde traktaties.

Hij zit erin! »

De eerste paal voor de nieuwbouw van obs De Pijler in Maasdam is geslagen.
In het nieuwe gebouw, ontworpen door Valtos Architecten, komt onderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaalwerk samen in een Integraal Kind Centrum (IKC).

Als alles volgens plan verloopt kunnen na de zomervakantie 2020 alle kinderen van 0 tot 12 jaar hier terecht voor uitstekende geïntegreerde kinderopvang, peuterspeelzaal en basisonderwijs.