Openbaar primair onderwijs Hoeksche Waard Onderdeel van Acis

algemene header afbeelding

GAAV! op De Gouwaert »

Weinig te doen voor kinderen in Goudswaard? Vanaf nu niet meer!

In samenwerking met Stichting Kinderopvang Cromstrijen heeft obs De Gouwaert een drietal workshops georganiseerd, voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De eerste, een workshop karate, heeft inmiddels plaatsgevonden en was een groot succes.

Op woensdagmiddag 14 februari staat een workshop graffiti op het programma en op 14 maart kunnen kinderen leren sieraden maken. Voor beide workshops is nog plaats. Opgeven kan als je in Goudswaard woont en tussen de 4 en 12 jaar bent. Stuur een mail naar school@gouwaert.nl.

Meer informatie op http://www.gouwaert.nl/Nieuws/art/26174.

Informatieavond nieuwbouw basisschool De Pijler »

Op dinsdag 23 januari 2018 wordt een informatieavond gehouden over de nieuwbouw van basisschool De Pijler aan de Fazant 1 in Maasdam. De avond wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis in Maasdam. De inloop start om 19.45 uur en om 20.00 uur wordt een presentatie gegeven van het ontwerp door Valtos Architecten. Tijdens de bijeenkomst zijn vertegenwoordigers van scholenkoepel Acis, Valtos Architecten, medewerkers van de gemeente en wethouder Van Etten aanwezig.

Geïnteresseerden die de informatieavond willen bijwonen kunnen zich uiterlijk maandag 22 januari 2018 aanmelden bij Marielle de Gelder van gemeente Binnenmaas via telefoonnummer 14 078 of email: marielle.de.gelder@binnenmaas.nl. Direct omwonenden en andere belanghebbenden zijn zo veel mogelijk persoonlijk uitgenodigd voor deze avond.

Cadeautjes voor kinderen van de Voedselbank »

Basisschool De Schelf in’s-Gravendeel organiseert donderdagavond 21 december een kerstmarkt in de school. Daar verkopen de leerlingen geknutselde spullen, zelfgemaakte koekjes en andere lekkernijen. Daarnaast is een aantal bedrijven uit de omgeving van ‘s-Gravendeel met een kraampje aanwezig.

Met behulp van een open podium, een DJ en een lekker drankje belooft de kerstmarkt een groot succes te worden. Van de opbrengst worden cadeautjes gekocht die vrijdag 22 december aan de Voedselbank zullen worden gegeven, bestemd voor de kinderen die de Voedselbank bezoeken.

De markt is open van 18.00-19.30 uur in het schoolgebouw aan de Vlasstraat 3.