Openbaar primair onderwijs Hoeksche Waard Onderdeel van Acis

algemene header afbeelding

Nieuwe directeur voor obs Het Driespan

Met ingang van 1 augustus a.s. heeft obs Het Driespan in Puttershoek een nieuwe directeur. Hieronder stelt hij zich voor:

Mijn naam is Albert Boele, ik ben 36 jaar en woon in Zwijndrecht. Sinds 2002 werk ik met veel plezier in het openbaar basisonderwijs en vanaf 2004 in dienst van Stichting Acis. Met veel bevlogenheid heb ik lesgegeven op verschillende basisscholen binnen de Hoeksche Waard.

Naast het werken als groepsleerkracht heb ik de afgelopen zestien jaar brede ervaring opgedaan binnen mijn vakgebied, het onderwijs. Al vroeg in mijn onderwijscarrière ben ik nauw betrokken geweest bij beleidsvoering en was bouwcoördinator, LB leerkracht en lid van het managementteam op verschillende scholen om vervolgens als directeur in Goudswaard aan de slag te gaan.

Per 1 augustus start ik als nieuwe directeur op obs Het Driespan. Ik werk graag samen met het team, de leerlingen en de ouders van obs Het Driespan verder aan de heldere visie en de ambities vanuit het schoolplan met veel aandacht voor het pedagogisch klimaat (Samen, Positief, Aardig, Netjes en Vreedzame school). Tijdens een bezoek aan obs Het Driespan ben ik hartelijk ontvangen en heb ik de prettige sfeer in de school geproefd. Vanaf het nieuwe schooljaar zal ik dan ook vol enthousiasme aan de slag gaan op deze fijne school.

“Iedere leerling verdient goed onderwijs. Wat mij betreft ligt de basis hiervan bij ‘het zien van iedereen’ in welke laag van de school dan ook; leerlingen, ouders en collega’s met ieder hun eigen talenten en competenties.

Ik zie er naar uit om iedereen te ontmoeten om persoonlijk kennis te kunnen maken. Heel graag tot ziens!