Openbaar primair onderwijs Hoeksche Waard

algemene header afbeelding

Nieuwe directeur op De Takkenbosse

Per 1 augustus a.s. gaat Andrea ter Riet, directeur van de obs De Takkenbosse in Numansdorp, met pensioen. Inmiddels is met ingang van het nieuwe schooljaar een nieuwe directeur aangesteld. Zij stelt zich hierna aan u voor.

Met ingang van het nieuwe schooljaar zal ik de nieuwe directeur van obs de Takkenbosse zijn. Hier heb ik heel veel zin in! Allereerst zal ik mezelf even aan u voorstellen. Ik ben Anita van der Kooi en sinds twee jaar woon ik samen met mijn partner en onze dochter (17) en zoon (15) in Klaaswaal. Hiervoor woonden wij in Barendrecht.

Momenteel ben ik alles aan het afronden op mijn school in Rotterdam-West waar ik nu 22 jaar werkzaam ben. Hier ben ik begonnen als leerkracht en later heb ik als intern begeleider en adjunct-directeur gewerkt. Inmiddels ben ik hier alweer zeven jaar directeur. Tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds ik in de Hoeksche waard woon, hoor ik van diverse kanten wat een leuke en fijne school de Takkenbosse is. Inmiddels heb ik dit met eigen ogen mogen zien en heb ik veel zin om in augustus te gaan starten.
Het onderwijs zoals het op de Takkenbosse gegeven wordt, sluit heel erg aan bij mijn eigen visie op onderwijs. Ik wil graag ieder kind en zijn/ haar talenten en onderwijsbehoeften leren kennen. Op die manier kunnen we er een fijne schooltijd voor alle leerlingen van maken.

Na de zomervakantie maak ik graag kennis met iedereen en zal ik iedere dag aanwezig zijn op school.

Agenda