Openbaar primair onderwijs Hoeksche Waard

algemene header afbeelding

Even voorstellen… de nieuwe directeur van de odbs Onder de Wieken

Op 1 februari a.s. gaat de directeur van de openbare Dalton basisschool Onder de Wieken, mevrouw Ingrid Monnee, met prepensioen.
Inmiddels hebben wij een nieuwe directeur aangesteld. Hij stelt zich hierna aan u voor…..
Ook langs deze weg danken wij Ingrid Monnee voor haar inzet en toewijding in de afgelopen jaren. Tevens wensen we de nieuwe directeur veel succes toe in zijn nieuwe functie.

Mijn naam is Tobias Vermeulen en vanaf 1 februari 2020 ben ik de nieuwe directeur van de openbare Daltonschool Onder de Wieken.

Ik ben tien jaar werkzaam in het onderwijs. In mijn eerste vijf jaar op basisschool Klim-Op in Hoogerheide en de laatste 5 jaar op basisschool Sancta Maria in Bergen op Zoom. Ik heb op deze scholen ervaring opgedaan in verschillende groepen en ik ben stagecoördinator, bovenbouwcoördinator en lid van het managementteam.

Mijn privéleven speelt zich af in Bergen op Zoom, waar ik samen met Amke en onze zoon Vos woon. In april komt er in ons gezin een klein meisje bij. In mijn vrije tijd speel ik piano, programmeer ik Jazzboz en ben ik regelmatig op mijn mountainbike in het bos te vinden.

Ik ben alles aan het afronden op mijn huidige school om vanaf 1 februari mijn vizier te richten op mijn nieuwe functie, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik kan niet wachten om te beginnen en jullie allemaal te leren kennen!